Отоплителни и противообледителни системи

Отоплителни системи DEVI

Системата DEVI е невидима. Тъй като е скрита в пода, тя предоставя нови интересни възможности за обзавеждане и вътрешен дизайн.

Бои и лакове

Dulux Trade - професионална боя

Dulux Trade е професионална боя за стени и тавани, която е лесна за нанасяне.

Корнизи за пердета

Busche, Moller, Mottura, Gardinia, Zela
Корнизите за пердета, освен основната си функция да носят пердетата, те са и основна част от интериора.

Матраци, възглавници, завивки

Happy Dreams, Tempur, Magniflex
Колкото по-удобен е той, толкова по добре ще спим и толкова по-здрави и заредени с енергия ще бъдем през целия ден.

Кои сме ние

“Негованка” е семейна фирма, ситуирана в град Велико Търново, и е на пазара от 1991 година. Фирмата започва в сектора на търговията със строителни материали за довършителни дейности, отваряйки първия си магазин Негованка. През годините фирмата постепенно се преориентира и към търговията с висококачествени бутикови подаръци, аксесоари и текстили за дома (спално бельо, покривки за маса, пердета, хавлиени изделия, дамаски и др.) и отваря втори магазин, стилен шоурум, Веста Декор.

Профили и лаисни

Строителни профили
В магазин  Негованка се предлага богат асортимент от строителни декоративни профили от PVC, месинг, алуминий, стамана за строителни или довършителни ремонтни дейности.


Видове профили:
PVC – Предлагат се профили (вътрешни и външни ъгли) с размер 8, 10 и 12 мм., едноцветни и мраморна имитация в над 60 цветови разновидности.
Метални – те могат да бъдат: за вграждане (преди полагане на настилките) или съответно след поставяне на настилките. Според мястото за употреба: за стъпала, вътрешни ъгли, за изравняване на нива (денивелация) и др. Всички видове профили се предлагат в различни размери и съответно цветове от златна или сребърна елоксация до имитация на дърво.

 

За нас

Търсите интересни, оригинални и новаторски решения за интериора на Вашия дом, но не сте запознати с последните тенденции в света на интериорния дизайн... Ние можем да Ви помогнем! Имаме над 15 години опит с сферата на интериорния дизайн и търговията с бутикови стоки, нашият екип от висококвалифицирани специалисти са на Ваше разположение да превърнат всяка Ваша идея и желание в реалност.
С удоволствие ще дойдем във Вашия дом, за да вземем необходимите мерки, да преценим и обсъдим с Вас най-доброто решение за Вас и Вашия дом, офис, вила.
С богат асортимент от над 5000 различни стоки, включващи от лайсните на пода до малкия детайл на нощното шкафче, имаме възможността да Ви помогнем да откриете идентичността на Вашия дом и да създадете мечтаната визия!