Отоплителни и противообледителни системи

Отоплителни системи DEVI

Системата DEVI е невидима. Тъй като е скрита в пода, тя предоставя нови интересни възможности за обзавеждане и вътрешен дизайн.

Бои и лакове

Dulux Trade - професионална боя

Dulux Trade е професионална боя за стени и тавани, която е лесна за нанасяне.

Корнизи за пердета

Busche, Moller, Mottura, Gardinia, Zela
Корнизите за пердета, освен основната си функция да носят пердетата, те са и основна част от интериора.

Матраци, възглавници, завивки

Happy Dreams, Tempur, Magniflex
Колкото по-удобен е той, толкова по добре ще спим и толкова по-здрави и заредени с енергия ще бъдем през целия ден.

Декоративни профили

В магазин Негованка вие ще намерите голямо разнообразие от декоративни профили изработени от стиропор, полиуретан, дурополимер и др. Те са важен елемент от интериорния или екстериорния дизайна на помешението или на сградата. Декоративните профили създават индивидуален стил и характер на помещенията, като Ви позволяват с малко средства да постигнете перфектен краен резултат.  С тях Вие може да декорирате стени, тавани, скрито осветление, пана и много др.

декоративни профили
Магазин Негованка е дистрибутор на NMC и ORAC- висококачествени белгиийски стиропорени и полимерни профили; BOVELACCI - италиански декоративни профили. Разработени са за различни архитектурни стилове, обогатяват всички интериорни проекти и създават впечатляващи възможности за декориране. Фирмата представлява за българския пазар и други европейски производители от същия сектор и предлага най- богатия асортимент декоративни продукти във всеки ценови клас.

  

NOMASTYL     

ПРАКТИЧНО И ДОСТЪПНО
Голям избор от лесни за обработка декоративни профили и розетки, с които може да се придаде индивидуален характер на оформлението на помещенията и например, да се скрият кабели, инсталации, пукнатини, неравности и др.

Качествен продукт от екструдиран полистирол на достъпна цена.

NOMACLIC     

ДИЗАЙН И ТВОРЧЕСТВО

Напълно нова концепция за сглобяеми декоративни профили с възможност за комбиниране.
Избор от четири нови модели, екструдирани от полистирол, които предлагат 256 креативни възможности за комбиниране, но разбира се, могат да се използват и поотделно.

ARSTYL     

ПРЕСТИЖ И КАЧЕСТВО
Комплексно предложение за декоративни профили, розетки, пиластри, колони и декоративни елементи, които съчетават стил и елегантност с отлични технически качества.
Професионален асортимент от полиуретанови продукти, които отговарят на най-високите изисквания за качество.

DOMOSTYL     

РЕЛЕФ И УСТОЙЧИВОСТ
Оригинална концепция от здрави и устойчиви профили, които придават на Вашата фасада своеобразен характер и триизмерност.
Продукти от полиуретан с висока плътност, които отговарят на съвременните изисквания в строителството и ремонтните работи.

WALLSTYL         FLOORSTYL     

ДЕКОРАТИВНОСТ И ЛЕСЕН МОНТАЖ
Изключително разнообразие от подови первази и фризове с лесен монтаж и възможност да изразите личният си почерк в своя интериор.
Спестяват време и пари : профилите са фабрично боядисани и изискват минимална поддръжка.

За нас

Търсите интересни, оригинални и новаторски решения за интериора на Вашия дом, но не сте запознати с последните тенденции в света на интериорния дизайн... Ние можем да Ви помогнем! Имаме над 15 години опит с сферата на интериорния дизайн и търговията с бутикови стоки, нашият екип от висококвалифицирани специалисти са на Ваше разположение да превърнат всяка Ваша идея и желание в реалност.
С удоволствие ще дойдем във Вашия дом, за да вземем необходимите мерки, да преценим и обсъдим с Вас най-доброто решение за Вас и Вашия дом, офис, вила.
С богат асортимент от над 5000 различни стоки, включващи от лайсните на пода до малкия детайл на нощното шкафче, имаме възможността да Ви помогнем да откриете идентичността на Вашия дом и да създадете мечтаната визия!