Отоплителни и противообледителни системи

Отоплителни системи DEVI

Системата DEVI е невидима. Тъй като е скрита в пода, тя предоставя нови интересни възможности за обзавеждане и вътрешен дизайн.

Бои и лакове

Dulux Trade - професионална боя

Dulux Trade е професионална боя за стени и тавани, която е лесна за нанасяне.

Корнизи за пердета

Busche, Moller, Mottura, Gardinia, Zela
Корнизите за пердета, освен основната си функция да носят пердетата, те са и основна част от интериора.

Матраци, възглавници, завивки

Happy Dreams, Tempur, Magniflex
Колкото по-удобен е той, толкова по добре ще спим и толкова по-здрави и заредени с енергия ще бъдем през целия ден.

Щори

Венециански
Вертикални
Романски
Роло
Щори с управление – ръчно и електрическо задвижване

Механизъм за тип „Японска стена“

Щорите са устройства, предназначени основно за защита от слънце, светлина и въздушни потоци. Могат да бъдат поставени на самата дограма или пред нея, в зависимост от конкретната ситуация около прозореца, общата визия и интериора в самото помещение. Самостоятелно или в комбинация с пердета, декоративният ефект играе важна роля при избора им.

Ламелните щори – хоризонтални или вертикални, които можете да намерите при нас са произведени от дърво, бамбук, алуминий или текстил.
При хоризонталните щори ширината на ламелите е 16мм, 25мм, 27мм и 50мм в зависимост от материала, а при вертикалните -89 и 127мм.
Монолитни са римските щори, роло щората и щорите тип „японска стена”, произведени от текстил или импрегнирана целулоза – Wolen Paper.
Големи са изискванията към текстилът, който се използва за изработката на римската щора  и „японската стена”, в плътен или прозрачен вариант.
Всички видове щори могат да бъдат с ръчно или с  дистанционно управление Absolute motor или Somfy motor.

Фирмата производител „ Арексимгарден” , произвеждаща щори по лиценз и с материали на Хънтър Дъглас - Холандия  дава до 5 години гаранция в завимост от модела на механизмите.

За нас

Търсите интересни, оригинални и новаторски решения за интериора на Вашия дом, но не сте запознати с последните тенденции в света на интериорния дизайн... Ние можем да Ви помогнем! Имаме над 15 години опит с сферата на интериорния дизайн и търговията с бутикови стоки, нашият екип от висококвалифицирани специалисти са на Ваше разположение да превърнат всяка Ваша идея и желание в реалност.
С удоволствие ще дойдем във Вашия дом, за да вземем необходимите мерки, да преценим и обсъдим с Вас най-доброто решение за Вас и Вашия дом, офис, вила.
С богат асортимент от над 5000 различни стоки, включващи от лайсните на пода до малкия детайл на нощното шкафче, имаме възможността да Ви помогнем да откриете идентичността на Вашия дом и да създадете мечтаната визия!