Print

Щори

Венециански
Вертикални
Романски
Роло
Щори с управление – ръчно и електрическо задвижване

Механизъм за тип „Японска стена“

Щорите са устройства, предназначени основно за защита от слънце, светлина и въздушни потоци. Могат да бъдат поставени на самата дограма или пред нея, в зависимост от конкретната ситуация около прозореца, общата визия и интериора в самото помещение. Самостоятелно или в комбинация с пердета, декоративният ефект играе важна роля при избора им.

Ламелните щори – хоризонтални или вертикални, които можете да намерите при нас са произведени от дърво, бамбук, алуминий или текстил.
При хоризонталните щори ширината на ламелите е 16мм, 25мм, 27мм и 50мм в зависимост от материала, а при вертикалните -89 и 127мм.
Монолитни са римските щори, роло щората и щорите тип „японска стена”, произведени от текстил или импрегнирана целулоза – Wolen Paper.
Големи са изискванията към текстилът, който се използва за изработката на римската щора  и „японската стена”, в плътен или прозрачен вариант.
Всички видове щори могат да бъдат с ръчно или с  дистанционно управление Absolute motor или Somfy motor.

Фирмата производител „ Арексимгарден” , произвеждаща щори по лиценз и с материали на Хънтър Дъглас - Холандия  дава до 5 години гаранция в завимост от модела на механизмите.