Отоплителни и противообледителни системи

Отоплителни системи DEVI

Системата DEVI е невидима. Тъй като е скрита в пода, тя предоставя нови интересни възможности за обзавеждане и вътрешен дизайн.

Бои и лакове

Dulux Trade - професионална боя

Dulux Trade е професионална боя за стени и тавани, която е лесна за нанасяне.

Корнизи за пердета

Busche, Moller, Mottura, Gardinia, Zela
Корнизите за пердета, освен основната си функция да носят пердетата, те са и основна част от интериора.

Матраци, възглавници, завивки

Happy Dreams, Tempur, Magniflex
Колкото по-удобен е той, толкова по добре ще спим и толкова по-здрави и заредени с енергия ще бъдем през целия ден.

Отоплителни системи DEVI

Системи против сняг и лед
Подово отопление
Електрически конвекторни радиатори
Електрически лъчисти радиатори
Отопление за баня
Кабели
Терморегулатори
Калорифери

Противообледителни системи DEVI

Рисковано е... да не обезопасите Вашата сграда. Въпрос на време е ледът, снегът и студът да повредят олуците, водостоците и фасадата и да предизвикат верижна реакция от поражения. Запушените от лед олуци и водостоци са предпоставка за образуването на опасни ледени висулки - страшното оръжие на зимата, което може да нарани Вашите гости, клиенти или случай­ните минувачи по улицата. Бъдете разумни - инсталирайте система DEVI и подгответе покрива си за настъпващата зима. Време е....и е скъпо. Висулките са взрив, който може да нанесе непредвидими щети. Покривната конструкция и фасадата са подложени на ударите по време на борбата със зимата. И след като тя премине се оказва, че пораженията далеч надхвърлят очакваното. Застрашени са хора, сгради, бизнеса Ви.
      
Подгответе се да отвърнете на удара
Отоплителните системите DEVI за покривни конструкции са икономично решение и разполагат с надежден и прецизен термостатен контрол. С DEVI Вие инвестирате в система, която предотвратява щети. Нагревателните кабели се инсталират направо върху покрива, в олуците и водостоците и предотвратяват скъпо струващи ремонти на покрива и сградата. Ако си спестите дори само един вероятен ремонт за 10 години, значи инвестицията е била оправдана. Край на тревогите от пораженията, причинени от леда и снега. Не е необходимо да се занимавате с досадни ремонти по покривите и фасадите, когато много хора също имат нужда от това. Инсталирайте система DEVI, за да сте спокойни през мразовитите зимни нощи.Предимства:
Премахва леда и снега от олуци и водостоци
Спомага за свободното оттичане на водата от разтопения сняг
Не се образуват опасни грамади от лед и сняг по покрива
Няма риск от падане на висулки и преспи сняг върху пешеходците
Предпазва покрива и сградата от щети след края на зимата

 
      
Безопасност и сигурност - 10 години гаранция
DEVI е водеща европейска компания за кабелни отоплителни решения. Продуктите на DEVI са на най-високо ниво по отношение на използваните технологии и качество. Система DEVI е надеждна и икономична инвестиция. Тя се монтира бързо и лесно. Термостатите и нагревателните кабели се разработват и произвеждат в два модерни ISО 9000 сертифицирани завода във Вайле, Дания. Това гарантира високо качество и е гаранция за разумно отоплително решение, което ще е ефективно много години. DEVI предоставя 10-годишна гаранция при спазване на инсталационните изисквания. Със система DEVI против лед и сняг на покрива Вие със сигурност ще спечелите битката с неволите на зимата.

За повече информация посетете https://devi.danfoss.com/bulgaria

Отоплителни системи DEVI
Системите DEVI за подово отопление се състоят от нагревателни кабели deviflex™ или рогозки devimat™, противообледителни системи DEVI, терморегулатори devireg™ и монтажни принадлежности. Отоплителната система може да работи в мрежа, ако се използват мрежовите решения devicom™ и devilink™.Оптимален комфорт
Топлината се движи нагоре! Този прост факт обяснява защо подовите отоплителни системи предоставят по-приятна топлина, отколкото алтернативните радиаторни системи. Отоплителни системи DEVI
Радиаторът изпраща топлия въздух към тавана, над главата, където той изстива и се връща към пода като студено течение около краката.
Системата DEVI за подово отопление предоставя приятна топлина за краката, тялото и главата. Тъй като създава само много нежно възходящо движение на въздуха, количеството вдигнат прах е намалено значително, което е голямо преимущество за хора, страдащи от алергии или астма.


      
Минимална енергийна консумация
Поради това, че топлинният източник е разположен по цялата площ на пода, както и заради прецизното управление на температурата от електронните термостати  devireg™, средната температура в помещението може да се намали с 1-2°С в сравнение с традиционното отопление с радиатори без това да засегне нивото на топлинен комфорт. Така се постига намаление на енергийната консумация с 10-20%, което прави системата изключително икономична и екологична.    

Гъвкави системи
Системите DEVI за подово отопление осигуряват комфортна температура в жилища, офиси, халета, спортни зали и на практика навсякъде, където има нужда от отопление. Друго важно обстоятелство е, че системите DEVI могат да бъдат инсталирани във всякакъв вид подови конструкции: бетонни, дървени или реконструирани.
      
Невидим източник на топлина
Системата DEVI е невидима. Тъй като е скрита в пода, тя предоставя нови интересни възможности за обзавеждане и вътрешен дизайн. Проблемът с неатрактивните и отнемащи място радиатори вече не съществува.

Дълъг живот и без поддръжка
Системата DEVI за подово отопление притежава дълъг живот. На практика може да се каже, че нагревателните кабели DEVI траят колкото сградата, в която са инсталирани - и то без никаква поддръжка!

Нагревателните кабели и рогозки DEVI са с гаранция от 10 години
Кабелите DEVIFLEX ™ и рогозките DEVIMAT  се доставят с 10-годишна гаранция. Термостатите DEVIREG ™ са с живот, съответстващ на техническия напредък за определен период. DEVIREG ™ се доставят с гаранция от 2 години.

За повече информация посетете http://devi.danfoss.com/bulgaria

Електрически конвекторни радиатори

Tactic

Електрически конвекторни радиатори за монтаж на стена. Работят с естествена конвекция и са абсолютно безшумни. Прецизният електронен термостат предоставя максимален комфорт при минимални енергийни разходи. Подържа в помещението зададената температура с точност 0.1ºС. Елегантната решетка насочва топлия въздух надолу и подобрява топлообмена. Нагревателят е тръбен с алуминиево оребряване и голяма повърхност, което прави уреда изключително ефективен. 

Характеристики

 • Бестселър във Франция
 • Прецизен електронен термостат ± 0.1˚C
 • Решетка, подобряваща топлообмена
 • Нагревател с алуминиево оребряване
 • Безшумна работа
 • Термична защита – предпазва от прегряване
 • Висока степен на влагоустойчивост: IP 24 (може да бъда използван в бани)
 • Устойчив на удар: IK 08
 • Безопасна температура на корпуса
 • Произведен във Франция

Електрически конвекторни радиатори

Elite 3D

Модел Elite e с многофункционално управление и има възможност за вграждане на седмичен таймер Ecobox и работа в мрежа.

Характеристики

 • Програмируем радиатор с възможност за вграждане на седмичен таймер
 • Многофункционално управление
 • Прецизен електронен термостат – регулира температурата с точност ± 0.1˚C
 • Работа в мрежа
 • Решетка, подобряваща топлообмена
 • Нагревател с алуминиево оребряване
 • Безшумна работа
 • Термична защита – предпазва от прегряване
 • Висока степен на влагоустойчивост: IP 24 (може да бъда използван в бани)
 • Устойчив на удар: IK 08
 • Безопасна температура на корпуса
 • Произведен във Франция

Електрически конвекторни радиатори

Basic

Електрически конвекторни радиатори за монтаж на стена. Работят с естествена конвекция и са абсолютно безшумни. Вграденият електромеханичен терморегулатор поддържа постоянна температура в помещението и понижава енергийните разходи.
Електрически конвекторни радиатори
Специалната конструкция на решетката насочва топлия въздух надолу и подобрява топлообмена. Нагревателят е тръбен с алуминиево оребряване и голяма повърхност.

Характеристики

 • Механичен термостат – регулира температурата с точност ±1˚C
 • Решетка, подобряваща топлообмена
 • Нагревател с алуминиево оребряване
 • Термична защита – предпазва от прегряване
 • Влагоустойчив: IP 24 (може да бъда използван в бани)
 • Устойчив на удар: IK 08
 • Безопасна температура на корпуса
 • Произведен във Франция

Електрически конвекторни радиатори

Седмичен програматор за вграждане Ecobox

Характеристики

 • Седмичен програматор за вграждане в модели Elite и Glassance
 • Радиатор и програматор могат да управляват жично до 21 бр. Tactic, Elite, Glassance или Aixance
 • Температурно намаление през икономичните периоди: 3.5˚C
 • Избор за от 6 фабрични програми + 1 потребителска за всеки ден от седмицата
 • Режим против замръзване с таймер до 99 дни за периодите на дълго отсъствие
 • Акумулаторна батерия
 • Седмичен програматор за вграждане Ecobox

Седмичен програматор за вграждане

Електрически лъчисти радиатори

Premier SAS Digital е представител на новите модели лъчисти радиатори, производство на френската фирма Airelec. Нагревателят е изработен от сплави на алуминия, с голяма излъчваща площ и създава комфортна топлина като меко слънчево греене. Прецизният контрол на температурата се осигурява от електронен термостат с дигитален дисплей. Електрически лъчисти радиатори
Специалната система SAS предпазва радиатора от запрашаване, като отвежда топлия въздух през решетката в горния му край.

Характеристики

 • Дигитален дисплей за задаване на температура

Електрически лъчисти радиатори

Aixance SAS

Aixance е с алуминиев лъчист нагревател AIRALU® silence с голямаизлъчваща площ и създава комфортна топлина като меко слънчево греене.Прецизният контрол на температурата се осигурява от електронентермостат. Специалната система SAS предпазва радиатора от запрашаване, като отвежда топлия въздух през решетката в горния му край.

Характеристики

 • Алуминиев лъчист нагревател AIRALU® silence, разположен по цялата повърхност на радиатора.
 • Специална система против запрашване
 • Прецизен електронен термостат – регулира температурата с точност ± 0.1˚C
 • Може да бъде управляван по жичен път
 • Безшумна работа
 • Термична защита – предпазва от прегряване
 • Висока водоустойчивост: IP 24
 • Устойчив на удар: IK 08
 • Произведен във Франция

Електрически лъчисти радиатори

 

Стъклен радиатор GLASSANCE

Съчетава изискан и елегантен дизайн с високотехнологична система за отопление. Glassance комбинира предимствата на лъчист и конвекторен радиатор. Предният панел е изработен от специално стъкло, което излъчва мека топлина по цялата си площ и затопля равномерно помещението. За по-бързо затопляне е допълнителният нагревател с алуминиево оребряване в долната част на уреда. Терморегулаторът е електронен с възможност за вграждане на седмичен таймер Ecobox.

Характеристики

 • Високотехнологична система за отопление в съчетание с елегантен дизайн
 • Лъчист алуминиев нагревател AIRALU® silence, разположен по цялата повърхност на радиатора
 • Преден панел от специално стъкло, излъчващо мека топлина по цялата си площ
 • Допълнителен конвекторен тип нагревател за по-бързо загряване
 • Електронен термостат ± 0.1˚C
 • Възможност за вграждане на седмичен таймер Ecobox
 • Термична защита – предпазва от прегряване
 • Висока влагоустойчивост: IP 24
 • Устойчив на удар; IK08
 • Безопасна температура на корпуса
 • Произведен във Франция

Стъклен радиатор GLASSANCE

Седмичен програматор за вграждане Ecobox

Характеристики

 • Седмичен програматор за вграждане в модели Elite и Glassance
 • Радиатор и програматор могат да управляват жично до 21 бр. Tactic, Elite, Glassance или Aixance
 • Температурно намаление през икономичните периоди: 3.5˚C
 • Избор за от 6 фабрични програми + 1 потребителска за всеки ден от седмицата
 • Режим против замръзване с таймер до 99 дни за периодите на дълго отсъствие
 • Акумулаторна батерия

Седмичен програматор за вграждане

Отопление за баня

Bahia

Характеристики

 • Прецизен електронен термостат ± 0.1˚C
 • Модерен и изискан дизайн
 • Запълнен с работна течност (акумулиращ ефект)
 • Бутон за "работа на пълна мощност" за 120мин.
 • Висока влагоустойчивост: IP44
 • Произведен във Франция

 Отопление за баня

Indigo

Характеристики

 • Мощност при конвекторен режим 600 W
 • Бутон за "работа на пълна мощност" 1400 W с принудителна вентилация за 30мин.
 • Два цвята: Бял и Хром
 • Прецизен електронен термостат ± 0.1˚C
 • Висока влагоустойчивост: IP 24
 • Произведен във Франция

Отопление за баня

Airtop

Характеристики

 • Вентилаторен конвектор за висок монтаж
 • Две степени на мощност: 2000 W или 1000 W
 • Висока влагоустойчивост: IP 24

Отопление за баня

Vaillance

Характеристики

 • Вентилаторен конвектор с метален корпус
 • Мощност: 2000 W
 • Термостат
 • 60 min. таймер
 • Висока влагоустойчивост: IP 24
 • Релса за сушене на кърпи

 Отопление за баня

Solaris

Характеристики

 • Лъчист нагревател
 • 3 степени на мощност (300W, 600W, 1200W)
 • Висока влагоустойчивост: IP 24
 • Монтира се в горната част на помещението

Отопление за баня

За нас

Търсите интересни, оригинални и новаторски решения за интериора на Вашия дом, но не сте запознати с последните тенденции в света на интериорния дизайн... Ние можем да Ви помогнем! Имаме над 15 години опит с сферата на интериорния дизайн и търговията с бутикови стоки, нашият екип от висококвалифицирани специалисти са на Ваше разположение да превърнат всяка Ваша идея и желание в реалност.
С удоволствие ще дойдем във Вашия дом, за да вземем необходимите мерки, да преценим и обсъдим с Вас най-доброто решение за Вас и Вашия дом, офис, вила.
С богат асортимент от над 5000 различни стоки, включващи от лайсните на пода до малкия детайл на нощното шкафче, имаме възможността да Ви помогнем да откриете идентичността на Вашия дом и да създадете мечтаната визия!