Print

Отоплителни системи DEVI

Системи против сняг и лед
Подово отопление
Електрически конвекторни радиатори
Електрически лъчисти радиатори
Отопление за баня
Кабели
Терморегулатори
Калорифери

Противообледителни системи DEVI

Рисковано е... да не обезопасите Вашата сграда. Въпрос на време е ледът, снегът и студът да повредят олуците, водостоците и фасадата и да предизвикат верижна реакция от поражения. Запушените от лед олуци и водостоци са предпоставка за образуването на опасни ледени висулки - страшното оръжие на зимата, което може да нарани Вашите гости, клиенти или случай­ните минувачи по улицата. Бъдете разумни - инсталирайте система DEVI и подгответе покрива си за настъпващата зима. Време е....и е скъпо. Висулките са взрив, който може да нанесе непредвидими щети. Покривната конструкция и фасадата са подложени на ударите по време на борбата със зимата. И след като тя премине се оказва, че пораженията далеч надхвърлят очакваното. Застрашени са хора, сгради, бизнеса Ви.
      
Подгответе се да отвърнете на удара
Отоплителните системите DEVI за покривни конструкции са икономично решение и разполагат с надежден и прецизен термостатен контрол. С DEVI Вие инвестирате в система, която предотвратява щети. Нагревателните кабели се инсталират направо върху покрива, в олуците и водостоците и предотвратяват скъпо струващи ремонти на покрива и сградата. Ако си спестите дори само един вероятен ремонт за 10 години, значи инвестицията е била оправдана. Край на тревогите от пораженията, причинени от леда и снега. Не е необходимо да се занимавате с досадни ремонти по покривите и фасадите, когато много хора също имат нужда от това. Инсталирайте система DEVI, за да сте спокойни през мразовитите зимни нощи.Предимства:
Премахва леда и снега от олуци и водостоци
Спомага за свободното оттичане на водата от разтопения сняг
Не се образуват опасни грамади от лед и сняг по покрива
Няма риск от падане на висулки и преспи сняг върху пешеходците
Предпазва покрива и сградата от щети след края на зимата

 
      
Безопасност и сигурност - 10 години гаранция
DEVI е водеща европейска компания за кабелни отоплителни решения. Продуктите на DEVI са на най-високо ниво по отношение на използваните технологии и качество. Система DEVI е надеждна и икономична инвестиция. Тя се монтира бързо и лесно. Термостатите и нагревателните кабели се разработват и произвеждат в два модерни ISО 9000 сертифицирани завода във Вайле, Дания. Това гарантира високо качество и е гаранция за разумно отоплително решение, което ще е ефективно много години. DEVI предоставя 10-годишна гаранция при спазване на инсталационните изисквания. Със система DEVI против лед и сняг на покрива Вие със сигурност ще спечелите битката с неволите на зимата.

За повече информация посетете https://devi.danfoss.com/bulgaria

Отоплителни системи DEVI
Системите DEVI за подово отопление се състоят от нагревателни кабели deviflex™ или рогозки devimat™, противообледителни системи DEVI, терморегулатори devireg™ и монтажни принадлежности. Отоплителната система може да работи в мрежа, ако се използват мрежовите решения devicom™ и devilink™.Оптимален комфорт
Топлината се движи нагоре! Този прост факт обяснява защо подовите отоплителни системи предоставят по-приятна топлина, отколкото алтернативните радиаторни системи. Отоплителни системи DEVI
Радиаторът изпраща топлия въздух към тавана, над главата, където той изстива и се връща към пода като студено течение около краката.
Системата DEVI за подово отопление предоставя приятна топлина за краката, тялото и главата. Тъй като създава само много нежно възходящо движение на въздуха, количеството вдигнат прах е намалено значително, което е голямо преимущество за хора, страдащи от алергии или астма.


      
Минимална енергийна консумация
Поради това, че топлинният източник е разположен по цялата площ на пода, както и заради прецизното управление на температурата от електронните термостати  devireg™, средната температура в помещението може да се намали с 1-2°С в сравнение с традиционното отопление с радиатори без това да засегне нивото на топлинен комфорт. Така се постига намаление на енергийната консумация с 10-20%, което прави системата изключително икономична и екологична.    

Гъвкави системи
Системите DEVI за подово отопление осигуряват комфортна температура в жилища, офиси, халета, спортни зали и на практика навсякъде, където има нужда от отопление. Друго важно обстоятелство е, че системите DEVI могат да бъдат инсталирани във всякакъв вид подови конструкции: бетонни, дървени или реконструирани.
      
Невидим източник на топлина
Системата DEVI е невидима. Тъй като е скрита в пода, тя предоставя нови интересни възможности за обзавеждане и вътрешен дизайн. Проблемът с неатрактивните и отнемащи място радиатори вече не съществува.

Дълъг живот и без поддръжка
Системата DEVI за подово отопление притежава дълъг живот. На практика може да се каже, че нагревателните кабели DEVI траят колкото сградата, в която са инсталирани - и то без никаква поддръжка!

Нагревателните кабели и рогозки DEVI са с гаранция от 10 години
Кабелите DEVIFLEX ™ и рогозките DEVIMAT  се доставят с 10-годишна гаранция. Термостатите DEVIREG ™ са с живот, съответстващ на техническия напредък за определен период. DEVIREG ™ се доставят с гаранция от 2 години.

За повече информация посетете http://devi.danfoss.com/bulgaria

Електрически конвекторни радиатори

Tactic

Електрически конвекторни радиатори за монтаж на стена. Работят с естествена конвекция и са абсолютно безшумни. Прецизният електронен термостат предоставя максимален комфорт при минимални енергийни разходи. Подържа в помещението зададената температура с точност 0.1ºС. Елегантната решетка насочва топлия въздух надолу и подобрява топлообмена. Нагревателят е тръбен с алуминиево оребряване и голяма повърхност, което прави уреда изключително ефективен. 

Характеристики

Електрически конвекторни радиатори

Elite 3D

Модел Elite e с многофункционално управление и има възможност за вграждане на седмичен таймер Ecobox и работа в мрежа.

Характеристики

Електрически конвекторни радиатори

Basic

Електрически конвекторни радиатори за монтаж на стена. Работят с естествена конвекция и са абсолютно безшумни. Вграденият електромеханичен терморегулатор поддържа постоянна температура в помещението и понижава енергийните разходи.
Електрически конвекторни радиатори
Специалната конструкция на решетката насочва топлия въздух надолу и подобрява топлообмена. Нагревателят е тръбен с алуминиево оребряване и голяма повърхност.

Характеристики

Електрически конвекторни радиатори

Седмичен програматор за вграждане Ecobox

Характеристики

Седмичен програматор за вграждане

Електрически лъчисти радиатори

Premier SAS Digital е представител на новите модели лъчисти радиатори, производство на френската фирма Airelec. Нагревателят е изработен от сплави на алуминия, с голяма излъчваща площ и създава комфортна топлина като меко слънчево греене. Прецизният контрол на температурата се осигурява от електронен термостат с дигитален дисплей. Електрически лъчисти радиатори
Специалната система SAS предпазва радиатора от запрашаване, като отвежда топлия въздух през решетката в горния му край.

Характеристики

Електрически лъчисти радиатори

Aixance SAS

Aixance е с алуминиев лъчист нагревател AIRALU® silence с голямаизлъчваща площ и създава комфортна топлина като меко слънчево греене.Прецизният контрол на температурата се осигурява от електронентермостат. Специалната система SAS предпазва радиатора от запрашаване, като отвежда топлия въздух през решетката в горния му край.

Характеристики

Електрически лъчисти радиатори

 

Стъклен радиатор GLASSANCE

Съчетава изискан и елегантен дизайн с високотехнологична система за отопление. Glassance комбинира предимствата на лъчист и конвекторен радиатор. Предният панел е изработен от специално стъкло, което излъчва мека топлина по цялата си площ и затопля равномерно помещението. За по-бързо затопляне е допълнителният нагревател с алуминиево оребряване в долната част на уреда. Терморегулаторът е електронен с възможност за вграждане на седмичен таймер Ecobox.

Характеристики

Стъклен радиатор GLASSANCE

Седмичен програматор за вграждане Ecobox

Характеристики

Седмичен програматор за вграждане

Отопление за баня

Bahia

Характеристики

 Отопление за баня

Indigo

Характеристики

Отопление за баня

Airtop

Характеристики

Отопление за баня

Vaillance

Характеристики

 Отопление за баня

Solaris

Характеристики

Отопление за баня