Отоплителни и противообледителни системи

Отоплителни системи DEVI

Системата DEVI е невидима. Тъй като е скрита в пода, тя предоставя нови интересни възможности за обзавеждане и вътрешен дизайн.

Бои и лакове

Dulux Trade - професионална боя

Dulux Trade е професионална боя за стени и тавани, която е лесна за нанасяне.

Корнизи за пердета

Busche, Moller, Mottura, Gardinia, Zela
Корнизите за пердета, освен основната си функция да носят пердетата, те са и основна част от интериора.

Матраци, възглавници, завивки

Happy Dreams, Tempur, Magniflex
Колкото по-удобен е той, толкова по добре ще спим и толкова по-здрави и заредени с енергия ще бъдем през целия ден.

Бои и лакове

Как да изберем цвят?
Продукти

Как да изберем цвят?
Понякога е трудно да намерите именно цвета, който си представяте ...
С помощта на цветния дисплей само с няколко прости стъпки можете да намерите цветовете, които се комбинират идеално или подхождат на съществуващ елемент от интериора. Вашата специална боя ще бъде оцветена директно в магазина - във всеки желан от вас финиш и нюанс 

Започнете със стартов цвят
Това може да е цвета на мебел, тапет, декоративен елемент или цвят, който ви харесва. Сега намерете най-близкия до стартовия цвят от цветните картончета върху дисплея.

Създайте готова класическа цветова схема
Ако добавите един или два цвята от същото цветно картонче ще създадете една балансирана комбинация. Използвайте най-тъмния цвят за акцент, а по-светлите цветове за врати, первази, радиатори и за основните стени.

Хармонични Цветове
Създайте хармонична схема като изберете цвят, който стои в непосредствена близост до стартовия цвят върху цветното колело. Уверете се, че избраните цветове са от една и съща палитра - Rich, Fresh, Warm или Calm.

  

Контрастни Цветове
Създайте дръзка цветова схема, в която участват цветове, намиращи се в противоположна на стартовия цвят позиция върху цветното колело. Отново се уверете, че избраните цветове са от една и съща палитра.

  

Направете проба
Помолете специалиста, работещ в магазина да тонира избрания цвят в количество за тест. Всички цветове могат да бъдат направени в 250ml опаковка, за да се тества цвета.

Езикът на Цветовете
Четири палитри за четири настроения – всяка от тях със свой собствен стил и излъчване. С Езикът на Цветовете от Dulux успешното комбиниране на цветове вече е лесно. Всичко, което трябва да направите е да изберете палитра, която  отразява най-добре вашето настроение, а цветовете в нея ще хармонират или контрастират, за да създадат вашата идеална стая.

Rich / Наситена палитра
Използвайте тези цветове, за да привлечете вниманието върху елементи от вашия интериор. Комбинирането само на наситени цветове е предизвикателно и смело и създава драматичен ефект. Ако искате да смекчите този ефект добавете цветове от другите палитри.

Fresh / Свежа палитра
Лимонено жълто, жълто-зелено и тюркоазено синьо са типични представители на тази група. Колекцията създава чудесно усещане за утринно слънце и това я прави особено подходяща за мрачни и неуютни помещения. Ако по-силните цветове са привлекателни, но и смущаващи за вас, използвайте по-светли тонове за 3 от стените и ярък тон за четвъртата стена. За по-светло и нежно излъчване опитайте комбиниране с чисто бяло. От тази палитра се получават сполучливи контрастни комбинации.

Warm / Топла палитра
Топлата палитра включва непретенциозни, меки и привлекателни цветове, багри от природата. Болшинството от тях са в натурално жълто, прасковено, и теракотено кафяво – приятни за окото и създаващи уютна атмосфера. Използвайте топлите тонове за да създадете приветлива атмосфера в дневната и трапезарията /особено ако са със северно изложение/. Не е нужно да се ограничавате само до бледите и неутрални тонове – богатите и плътни цветове придават допълнителна топлина и жизненост на вашия дом.

Calm / Спокойна палитра
Спокойната колекция включва най-меките и неутрални цветове. Това са изтънчени и елегантни нюанси, които създават впечатление за прохлада и простор, ненатрапчиви цветове, които остават на заден план. Използвайте багрите от тази палитра ако искате да създадете една релаксираща атмосфера с усещане за тишина и покой.

Продукти

Dulux Trade Supermatt
Професионална боя Супермат

Dulux Trade Supermatt е професионална боя за стени и тавани, която е лесна за нанасяне и създава отличен матов финиш. Предлага се в бяло и в 30 машинно тонирани пастелни цветове. Притежава висока покривност и е особено подходяща за гипсокартон и нови стени с остатъчна влага. Позволява на стената да диша. Издържа на ограничено почистване. Подходяща и за грундиране на нови стени. Не се препоръчва за помещения с висока влажност и честа кондензация.

Професионална боя Супермат

Dulux Matt
Дюлакс Мат

Боята за стени и тавани Dulux Matt е лесна за нанасяне, като в същото време създава приятен матов финиш, който издържа на умерено миене. Притежава добра покривност. Предлага се в брилянтно бяло и 37 готови цвята. Готова за употреба,не се изисква разреждане.

Боя за стени и тавани Dulux Matt


Dulux Trade Vinyl Matt
Професионална боя Винил Мат

Dulux Trade Vinyl Matt e висококачествена матова боя за стени и тавани с изключителна покривна способност. Предлага се в брилянтно бяло и в над 12000 машинно тонирани цвятa, включително цветове по RAL, NCS, NCS2 и BS. Не се стича и не капе, правейки я лесна за нанасяне. Създава финиш устойчив на износване и позволяващ почистване с влажна кърпа. Свежда недостатъците на стената до минимум. Позволява на стената да "диша".

Професионална боя Винил Мат


Dulux Trade Diamond Matt
Професионална боя Диамантен Мат

Суперустойчива боя, 10 пъти по-здрава от стандартната акрилна боя. Устойчива е на много домакински петна и се почиства без това да води до гланциране на първоначалното матово покритие, запазвайки вида си на току що боядисана за по-дълго време.

Професионална боя Диамантен Мат


Dulux Soft Sheen
Дюлакс Сатен

Dulux Soft Sheen придава нежен кадифен блясък на стените и таваните, който внася мекота и топлина в дома. Идеален за натоварени зони, където издръжливостта и възможността за лесно почистване са ключови.

Дюлакс Сатен


Dulux Trade Vinyl Soft Sheen
Професионална боя Винил Сатен

Dulux Trade Vinyl Soft Sheen е висококачествена и изключително покривна акрилна боя. Осигурява устойчив на износване финиш с мек кадифен блясък. Идеален за натоварени зони, където издръжливостта и възможността за лесно почистване са ключови.

Професионална боя Винил Сатен


Dulux Trade Diamond Eggshell
Професионална боя Диамантен Егшел

Dulux Trade Diamond Eggshell е суперустойчива боя с мек сатенен блясък за стени и тавани, 10 пъти по-здрава от стандартните латекси. Подходяща за повърхности (гипсокартон, тапети, бетон, мазилка, шпакловка, тухли) в помещения с умерена и повишена влажност, както и за боядисване на дърво. Предлага се в брилянтно бяло и над 12000 машинно тонирани цвята. Устойчива на петна от вино, червило, пастели, кафе, мазнини.

Професионална боя Диамантен Егшел


Dulux Silk
Дюлакс Силк

Dulux Silk е висококачествена боя за стени и тавани. Предлага се в брилянтно бяло и над 12000 машинно тонирани цвята. Не се стича и не капе, което я прави лесна за нанасяне. Образува финно и изключително гладко покритие с копринен блясък, устойчиво на почистване. Позволява на стената да "диша". Подчертава текстурата на релефни тапети и шпакловки.

Дюлакс Силк


Dulux Bathroom +
Дюлакс за баня +

Dulux Bathroom + е устойчива на петна, мазнини, влага и пара и е перфектна както за баня така и за кухня. Създадена със специалната Diamond Technology, тя е 10 пъти по-здрава от обикновената боя. Нейният отблъскващ мухъла филм трае до 5 години.

Дюлакс за баня +


Dulux Kitchen +
Дюлакс за кухня +

Dulux Kitchen + е матова боя за стени и тавани,устойчива на мазнини и всекидневните петна,получаващи се при готвене. Предлага се в брилянтно бяло и 8 готови цвята. Изключително подходяща за кухни. Позволява редовно миене без да се уврежда матовия финиш и да избелява цвета. Кухнята изглежда като нова всеки път след почистване. В помощения с честа кондензация съветваме да се ползва Дюлакс за баня+.

Дюлакс за кухня


Dulux Light & Space
Дюлакс Светлина и пространство

Създадена по революционната LumiTec технология, боята Dulux Light & Space отразява до два пъти повече светлинa в сравнение с останалите бои от марката, за да изглеждат дори и най-малките стаи сияйни и лъчисти. Предлага се в абсолютно бяло и 8 готови цвята. Притежава добра покривна

Дюлакс Светлина и пространство


Dulux Once Matt
Дюлакс Мат гарантирано от Един слой

С боята Dulux Once Matt спестявата време и труд. Тя е специално разработена да създава отличен матов финиш, гарантирано от един слой. Подходяща както за стени, така и за тавани. Притежава добра покривност. Предлага се в брилянтно бяло и 17 готови цвята.

Дюлакс Мат гарантирано от Един слой


Dulux Professional Liquid Gloss
Професионална боя Алкиден Емайллак

Традиционен емайллак. Кремообразната му консистенция осигурява както перфектен огледален финиш, така и дълготрайна защита на вътрешните и външните дървени и метални повърхности.

Професионална боя Алкиден Емайллак


Dulux Professional Undercoat
Основа за алкиден емайллак

Препоръчва за ползване с алкидния емайллак Gloss Finish. Подходяща е за употреба върху правилно подготвени и грундирани вътрешни и външни повърхности, където се изисква висококачествено и трайно гланцово покритие.

Основа за алкиден емайллак

Dulux Satinwood
Алкидна боя Сатен

Красив сатенен финиш, специално създаден за употреба върху вътрешни дървени и метални повърхности, включително радиатори. Той е атрактивна алтернатива на гланцовия емайллак и е също толкова износоустойчив.

Алкидна боя Сатен


Dulux Quick Dry Satinwood Дюлакс
Бързосъхнещ Сатен за Дърво и Метал

Красив сатенен финиш за дърво и метал, вкл. радиатори в закрити помещения. Водоразредима боя, която е лесна за нанасяне и съхне бързо.

Бързосъхнещ Сатен за Дърво и Метал


Dulux Quick Dry Gloss
Дюлакс Бързосъхнещ Гланц за Дърво и Метал

Здрав и бляскав гланцов финиш за дърво и метал, вкл. радиатори в закрити помещения. Водоразредима боя, която е лесна за нанасяне и съхне бързо.

Дюлакс Бързосъхнещ Гланц за Дърво и Метал


Dulux Trade Diamond Glaze
Диамантен лак за подове

Нищо не защитава дървените подове така както диамантеният лак за подове на Дюлакс. Еднокомпонентнен лак с максимална издръжливост, подходящ за употреба върху вътрешни дървени повърхности, подложени на висока степен на износване като подове, стълбища, горната повърхност на столове, барплотове и др. Той е 10 пъти по-здрав от обикновените лакове* и е устойчив на подови почистващи химикали , алкохол и гореща вода.

Диамантен лак за подове


Dulux Trade Quick Drying Varnish
Бързосъхнещ лак за дърво

Безцветен лак за вътрешни дървени повърхности, който съдържа полиуретан за допълнителна здравина. Може да се използва както върху голо дърво, така и върху преди лакирани повърхности. Бързосъхнещите свойства позволяват работата да бъде свършена в кратки срокове. Подходящ е за корк, шперплат, ПДЧ, фурнировани плоскости и др.

Бързосъхнещ лак за дърво


Dulux Trade Protective Woodsheen
Цветен Лак за дърво

Цветен интериорен и екстериорен лак с мек сатенен блясък. Гъвкав и еластичен, той прилепва към дървото и се движи заедно с него, за да устои на напукване и белене. Осигурява до 4 години защита на външните повърхности.
Когато се нанася върху външно голо дърво трябва да се използва заедно със защитният грунд за дърво Dulux Weathershield Preservative Basecoat. Пълната система за лакиране е силно водоустойчива и регулира дифузията на водните пари за задържане процеса на издуване и напукване на дървото при нормални условия. Тя образува издръжливо и изключително водоотблъскващо покритие, което дава дълготрайна защита на филма срещу появата на сини петна и плесени.

Цветен Лак за дърво


Dulux Trade Weathershield Yacht Varnish
Яхтен лак Атмосферен Щит

Траен, издръжлив и гъвкав безцветен лак за декорация и защита на външни дървени повърхности. Съдържа UV филтри за защита от силните слънчеви лъчи. Прозрачното напълно гланцово покритие подчертава естествената красота на дървото като едновременно осигурява изключителна защита.

Яхтен лак Атмосферен Щит


Dulux Trade Classic Select Woodstain
Екстериорен лак за дърво

Dulux Trade Classic Select Woodstain се използва за лакиране на външни дървени повърхности. Подходящ за рендосана и груба дървесина. Дълбоко проникващ, създава повърхностно тънък матов финиш. Устойчив на напукване и белене, защитава дървото до 4 години.Предлага се в 4 готови цвята,както и машинно тониран в цвят по избор.

Екстериорен лак за дърво

Dulux Trade Weathershield Aquatech Woodstain
Екстериорен лак за дърво Атмосферен Щит

Високоефективен външен цветен лак на водна основа. Образува изключително еластично, сатенено покритие, което осигурява отлична водоотблъскваща способност и пълна защита срещу екстремални условия в продължение на 6 години.
Високоефективни ултравиолетови филтри минимизират вредното влияние на силните слънчеви лъчи, а специални добавки защитават от появата на сини петна и плесени. Пълната система за боядисване е силно водоустойчива и регулира дифузията на водните пари за задържане процеса на издуване и напукване на дървото при нормални условия.

Екстериорен лак за дърво Атмосферен Щит


Dulux Trade Weathershield Ultimate Woodstain
Екстериорен лак за дърво Атмосферен щит Ултимейт

Dulux Trade Weathershield Ultimate Woodstain e лак на алкидна основа от най-висок клас, предназначен за лакиране на външни дървени повърхности. Създава еластичен, водоотблъскващ сатенен финиш. Защитава от сини петна и плесени, филтрира UV лъчите и е устойчив на напукване и белене. При правилна употреба защитава дървото до 10г. Предлага се в 4 готови цвята, както и машинно тониран в цвят по избор.

Екстериорен лак за дърво Атмосферен щит Ултимейт


Dulux Trade Stain Block+
Грунд за проблемни стени

Dulux Trade Stain Block + е грунд на водна основа, създаден да предотвратява проникването на петна през крайния слой боя, а също да запечатва,споява и заздравява ронливи вътрешни повърхности. Той е ефективно средство като блокира упорити петна от мастила, пастели, червило, маркери, кафе, мазнини, стари течове, никотинови отлагания и др. Нанася се един слой. Втори слой ще е необходим само при изключително тежки замърсявания.

Грунд за проблемни стени

Dulux Trade Weathershield Smooth Masonry Paint
Фасадна боя Атмосферен щит

Гладка и стегната фасадна боя с уникална смола на ICI, разработена специално за да осигури максимална защита от различни атмосферни влияния до 15 години. Съдържа фунгицид за възпрепятстване растежа на мухъл и плесени, позволявайки на стената да остане чиста по-дълго време. Особено подходяща за места с променливи атмосферни влияния.

Фасадна боя Атмосферен щит


Dulux Magic White Matt
Дюлакс Магическо бяло

При работа с Dulux Magic White Matt сте застраховани от пропуски при нанасянето - цвета на новата боя е розов и веднага забелязвате къде сте пропуснали. След изсъхване цвета магически става брилянтно бял!

Дюлакс Магическо бяло
Dulux Trade Danish Oil
Масло за дърво

Dulux Trade Danish Oil представлява смес от натурални масла, проникващи в повърхността на дървото, създавайки водоотблъскващ матов финиш, който подчертава естествената красота и текстура на дървото. Подходящ за нетретирани или оголени вътрешни и външни мебели, врати, дограми и др. Безцветно, почти не променя цвета на основата.

Масло за дърво

За нас

Търсите интересни, оригинални и новаторски решения за интериора на Вашия дом, но не сте запознати с последните тенденции в света на интериорния дизайн... Ние можем да Ви помогнем! Имаме над 15 години опит с сферата на интериорния дизайн и търговията с бутикови стоки, нашият екип от висококвалифицирани специалисти са на Ваше разположение да превърнат всяка Ваша идея и желание в реалност.
С удоволствие ще дойдем във Вашия дом, за да вземем необходимите мерки, да преценим и обсъдим с Вас най-доброто решение за Вас и Вашия дом, офис, вила.
С богат асортимент от над 5000 различни стоки, включващи от лайсните на пода до малкия детайл на нощното шкафче, имаме възможността да Ви помогнем да откриете идентичността на Вашия дом и да създадете мечтаната визия!