Отоплителни и противообледителни системи

Отоплителни системи DEVI

Системата DEVI е невидима. Тъй като е скрита в пода, тя предоставя нови интересни възможности за обзавеждане и вътрешен дизайн.

Бои и лакове

Dulux Trade - професионална боя

Dulux Trade е професионална боя за стени и тавани, която е лесна за нанасяне.

Корнизи за пердета

Busche, Moller, Mottura, Gardinia, Zela
Корнизите за пердета, освен основната си функция да носят пердетата, те са и основна част от интериора.

Матраци, възглавници, завивки

Happy Dreams, Tempur, Magniflex
Колкото по-удобен е той, толкова по добре ще спим и толкова по-здрави и заредени с енергия ще бъдем през целия ден.

Декоративни мазилки NOVACOLOR

-    Перлени мазилки
SWAHILI ПЯСЪЧНА ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА С ПЕРЛЕН ЕФЕКТ
DUNE ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА С МЕТАЛЕН ЕФЕКТ
ANIMAMUNDI ДЕКОРАТИВНА ИНТЕРИОРНА МАЗИЛКА С ЛЕК МЕТАЛЕН ЕФЕКТ
TUSCANIA ANTICA ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА С МАТОВ АНТИЧЕН ЕФЕКТ
RUSTON ДЕКОРАТИВНА МЕТАЛИЗИРАНА ПАТИНА - ИМИТАЦИЯ НА РЪЖДА
LUCE_WALL PAINTING ДЕКОРАТИВНА ТЕКСТУРИРАНА ИНТЕРИОРНА МАЗИЛКА С МЕТАЛЕН ЕФЕКТ

-    Венециански мазилки
ЕRA VENEZIANA МIRROR ВЕНЕЦИАНСКА МАЗИЛКА НА ВАРОВА ОСНОВА
VISIONNAIRE ВАРОВА ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА

-    Травертино подукти
CALCECRUDA
MARMORINO KS и MARMUR FINE МАЗИЛКИ НА ВАРОВА ОСНОВА

 

SWAHILI ПЯСЪЧНА ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА С ПЕРЛЕН ЕФЕКТ

SWAHILI е декоративна перлена мазилка с пясъчни частици. Тези частици създават една променящa се и атрактивна игра на цвят, светлина и отблясъци. С този продукт се постигат иновативни цветови решения и визуални усещания, които придават на стените мекота и уют в крак със съвременните тенденции. Като се има предвид лесното нанасяне , SWAHILI може да се изпълни както от професионалист, така и от непрофесионалист, който също може да създаде декоративен ефект с висока стойност.

декоративни мазилки      декоративни мазилки

DUNE ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА С МЕТАЛЕН ЕФЕКТ

DUNE е фина декоративна мазилка на база частици с метален ефект, които създават изменяща се и атрактивна игра на светлина, цвят и отблясъци. DUNE постига кадифени цветни решения и визуални усещания.

ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА С МЕТАЛЕН ЕФЕКТ  ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА С МЕТАЛЕН ЕФЕКТ

ANIMAMUNDI ДЕКОРАТИВНА ИНТЕРИОРНА МАЗИЛКА С ЛЕК МЕТАЛЕН ЕФЕКТ

Декоративна мазилка с перлен и матов ефект за вътрешно и външно нанасяне. Animamundi създава кадифен ефект с приятна и променлива игра на светлината и цветовете, което позволява да се получат стилни решения, отговарящи на актуалните тенденции в интериора, включително „бетон ефект“.

ДЕКОРАТИВНА ИНТЕРИОРНА МАЗИЛКА    ДЕКОРАТИВНА ИНТЕРИОРНА МАЗИЛКА

TUSCANIA ANTICA ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА С МАТОВ АНТИЧЕН ЕФЕКТ

TUSCANIA ANTICA е довършителен слой с ефект “антична патина”, на база специални частици и добавки, които позволяват създаването на изключителния ефект на състарено. Системата за лесно приложение е предназначена за дизайнери, декоратори и любителите, като дава креативни и оригинални решения във вътрешното обзавеждане, с помощта на ефекти зародили се съвместно от форми, цветове и светлина.

ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА С МАТОВ АНТИЧЕН ЕФЕКТ

RUSTON ДЕКОРАТИВНА МЕТАЛИЗИРАНА ПАТИНА - ИМИТАЦИЯ НА РЪЖДА

RUSTON е метализирана патина на базата на селектирано слюдесто желязо, смоли и специални пигменти, които като с воал обгръщат оригиналните цветове на основата, създавайки приятен състаряващ ефект. Така третираната основа поема приятно оцветяване, което варира в зависимост от техниката на прилагане. Рустон е наличен в червено, зелено, синьо и перла. Използва се за декорация на интериор с високо качество, в съответствие с най-модерните и актуалните тенденции на "бетон ефект ".

ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА   ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА

ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА

LUCE_WALL PAINTING ДЕКОРАТИВНА ТЕКСТУРИРАНА ИНТЕРИОРНА МАЗИЛКА С МЕТАЛЕН ЕФЕКТ

LUCE e декоративна мазилка на база подбрани метализирани частици, които създават металния ефект. Тези частици създават  една приятна игра на светлина, цвят и отблясъци. LUCE придава оживени хроматични и иновативни решения и приятен комфорт на атмосферата.

декоративна мазилка   декоративна мазилка

декоративна мазилка

-    Венециански мазилки
ЕRA VENEZIANA МIRROR ВЕНЕЦИАНСКА МАЗИЛКА НА ВАРОВА ОСНОВА

MIRROR е венецианска мазилка на варова основа, с която се постигат декорации от най-висок клас за вътрешни и външни повърхности. Може да се обработи допълнително с различни видове вакси, които повишават както защитата, така и естетическия ефект.

 Венециански мазилки    Венециански мазилки

VISIONNAIRE ВАРОВА ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА

Варова декоративна мазилка за получаване на мраморни ефекти. Отлична алтернатива на класичeското STUCCO VENEZIANO.

Предлага се в три варианта: GOLD, SILVER, BLADE. Идеален начин за декориране както на модерни, така и на класически интериори с висока естетическа стойност.

ВАРОВА ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА   ВАРОВА ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА

ВАРОВА ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА

-    Травертино подукти

CALCECRUDA

Calcecruda е декоративна микропореста минерална мазилка, със силна естествена конотация, която активно участва за постигането на жизнен комфорт.
Calcecruda e съставен на база специфичните свойства на хидратна вар, чиста глина, подбрани естествени частици от мрамор и пясък, чиято добра балансираност, позволява постигането на отлична обработка и моделиращи качества.
Глината, съставката създаваща мрежестата структура от частици, регулира времето за обработка, и подобрява обработваемостта на продукта. Наличието на целулозни фибри укрепва и подсилва структурата, допринасяйки, във взаимодействие с други компоненти, постигането на по-големи дебелини на слоевете.

декоративна микропореста минерална мазилка   декоративна микропореста минерална мазилка

декоративна микропореста минерална мазилка

декоративна микропореста минерална мазилка

MARMORINO KS и MARMUR FINE МАЗИЛКИ НА ВАРОВА ОСНОВА

MARMUR FINE е варова мазилка, която благодарение на своята универсалност, позволява реализацията на различни текстури, в зависимост от прилаганата техника. Предназначен е за декорация с висок стил за вътрешни и външни повърхности. Може да се оцвети директно или обработи допълнително с патина или вакса, постигайки ефект ТРАВЕРТИНО.
MARMORINO KS е мазилка на варова основа, с която могат да се постигнат различни ефекти, както и класическа имитация на МАРМОРИНО ВЕНЕЦИАНО. Предназначен е за декорации с висок стил за вътрешни и външни повърхности. Мазилката MARMORINO KS допълва по изключително елегантен начин атмосферата и обзавеждането на пространствата.

МАЗИЛКИ НА ВАРОВА ОСНОВА   МАЗИЛКИ НА ВАРОВА ОСНОВА

МАЗИЛКИ НА ВАРОВА ОСНОВА

За нас

Търсите интересни, оригинални и новаторски решения за интериора на Вашия дом, но не сте запознати с последните тенденции в света на интериорния дизайн... Ние можем да Ви помогнем! Имаме над 15 години опит с сферата на интериорния дизайн и търговията с бутикови стоки, нашият екип от висококвалифицирани специалисти са на Ваше разположение да превърнат всяка Ваша идея и желание в реалност.
С удоволствие ще дойдем във Вашия дом, за да вземем необходимите мерки, да преценим и обсъдим с Вас най-доброто решение за Вас и Вашия дом, офис, вила.
С богат асортимент от над 5000 различни стоки, включващи от лайсните на пода до малкия детайл на нощното шкафче, имаме възможността да Ви помогнем да откриете идентичността на Вашия дом и да създадете мечтаната визия!