Веста декор и Негованка ще ви помогнат да изберете най-подходящият подарък за любимите Ви хора с услугата Ваучер за подарък. Ваучерът е подходящ подарък за сватба, нов дом, рожден ден, Коледа и т.н.
Ваучерът за подарък

Условия за ползване:
Ваучерът за подарък може да бъде разменен за всички продукти и услуги, които се предлагат в магазини Веста Декор и Негованка, до размера на неговата парична стойност. Стойността на ваучера се определя от този, който го закупува. Закупуването на продукти с ваучера се извършва при неговото предоставяне в магазините, като е необходимо представянето и на касова бележка. При покупка надвишаваща стойността на ваучера, разликата се доплаща от притежателя. При покупка на стойност по-ниска от обявената, разлика не се възстановява. Ваучерът за подарък може да бъде използван само веднъж. Ваучерът за подарък или част от него не може да се осребрява и не подлежи на връщане. Срокът на валидност на ваучера е два месеца след закупуването му. В случай, че не бъде използван в този срок, сумата заплатена за него не подлежи на възстановяване. Веста-ВК ООД не носи отговорност за изгубени или откраднати ваучери.

Подходящи артикули за подарък:
Интериорен текстил, пердета, щори, луксозно спално бельо, хавлиени изделия, прибори за хранене, покривки, аксесоари за декорация, детски играчки и др.

                                                                 начало >> новоВеста Декор


ваучери за подарък

отоплителни системи

интериорен текстил

детски играчки