Матраци, възглавници, завивки

Знаете ли, че комфортът по време на сън зависи от матрака на който спим? Колкото по-удобен е той, толкова по добре ще спим и толкова по-здрави и заредени с енергия ще бъдем през целия ден. Според направени проучвания човек прекарва в сън средно около 220 000 часа, което показва, че всъщност матракът е най - употребяваната мебел в дома ни. Само помислете колко много е това и не го подценявайте, когато решите да отделяте средства за вашия дом. Избирайки качествен матрак, вие ще инвестирате в здрав и спокоен сън, а това си заслужава повече от всичко.

При нас ще намерите матраци на марките:

Матраци, възглавници, завивки

Важно: Помнете, че нужда от качествен, дълбок сън имат най-вече най-малките членове на нашето семейство, за да растат здрави и да имат сили за следващия ден.
Поради тази причина е от изключителна важност да се уверите, че правите най-добрия, информиран избор, когато купувате матрак за вашето дете или бебе. Изберете такъв, който осигурява максимално добра опора на гърба, да е плътно прилепнал към леглото и да е с антиалергични показатели на тъканите, от който е направен. Като допълнение, протекторът за предпазване от замърсяване е задължителен за детското легло, за да съхраните и удължите живота на вашия матрак.

Каталог Happy Dreams
Каталог Happy Dreams

Каталог TEMPUR
Каталог Happy Dreams Каталог TEMPUR

Каталог MAGNIFLEX
Каталог Happy Dreams Каталог MAGNIFLEX


Възглавници и завивкиЧудили ли сте се, защо след като току що сменихте матрака отново не можете да се наспите добре. Отговорът е един! 

Подходящата възглавница може да промени живота ви!
  Penelope


Един продуктивен ден започва с качествен сън, а подходящата възглавница и завивка са от първостепенно значение за Вашия комфорт през нощта.

Твърда възглавница ли предпочитате или мека? Висока или ниска?
Потите ли се докато спите или ви е студено?
Събуждате ли се с болки във врата?
Каква е вашата височина? Тегло? 

Изборът на най-подходящите за Вас завивка и възглавница се крие в отговорите на точно тези въпроси.

Потърсете повече информация за предлаганите от нас възглавници и завивки за здравословен сън и направете своя качествен избор тук!

Каталог PENELOPE
Каталог Happy Dreams Каталог MAGNIFLEX

Важно:  Заповядайте в нашия шоурум, където ще имате възможност да разгледате, усетите и изпробвате различни възглавници и завивки, а на Ваше разположение са нашите консултанти, който ще ви помогнат за да направите най-добрия за Вас избор.

                                                                 начало >> матраци, възглавници, завивкиВеста Декор


ваучери за подарък

отоплителни системи

интериорен текстил

детски играчки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Каталог Happy Dreams Каталог Happy Dreams Каталог TEMPUR Каталог MAGNIFLEX Каталог PENELOPE