Пъзели, игри и играчки от Djeco
 

Djeco е световноизвестен френски производител на детски  оброзователни игри и играчки. Всички игри са с иновативен дизайн, стимулиращи въображението и креативността на детето. Проектирани от известни художници и дизайнери, те никога няма да омръзнат на вашето дете.  Всички продукти на Djeco са произведенеи от еко материали, сертифицирани нетоксични бои, покриващи всички европейски стандатри за качество. 

 

Пъзелите и игрите  на Djeco са истинско забавление за Вашите деца. Подходящи са за различни възрастови групи . Освен за развлечение и забавление те са добро средство за развитие на усещанията за цветове и форми,както и развитие на  въображението ден след ден.

Djeco

Пъзели, игри и играчки от Djeco

 

Игри и играчки от Papo  
   

Играчките Papo са ръчно рисувани фигурки. Пренасят Ви в един необикновен свят на рицари, животни, исторически и фентъзи герои. Ден след ден Вашето дете ще развивива своята фантазия докато играе.

Фигурките са подходящи и за колекционери.

Papo

Игри и играчки от Papo

 

Играчки Hape  
   

Играчките Hape са създадени, за да вдъхновяват и учат Вашите деца. Да предизвикват у тях любопитство, за да изследват и опознават света.

Играчки Hape

Играчки Hape

 

Пъзели Vilac  
   

От фабриката  на Vilac  излизат играчки на колелца, конструктори, образователни играчки, пъзели, популярни герои, играчки за игра на двора, миниатюрни кухненски съдове, дървени кукленски мебели, детски кухненски аксесоари, музикални инструменти - играчки, дървени возила за каране на открито и какво ли още не.

 

С игрите и игарачките на  Vilac малчуганите развиват логическото си мислене, творческия си потенциал и способността да се съсредоточават. Разгръщат се фантазията, цветовъзприятието, търпението, изработва се наблюдателност и концентрация, развива се моториката на движенията.

Пъзели Uilac

Пъзели Uilac

 

 

                                                                 начало >> детски играчкиВеста Декор


ваучери за подарък

отоплителни системи

интериорен текстил

детски играчки