Отоплителни и противообледителни системи

   

Отоплителни системи DEVI

Системите DEVI за подово отопление се състоят от нагревателни кабели deviflex™ или  рогозки  devimat™,

Противообледителни системи DEVI

терморегулатори devireg™ и монтажни принадлежности. Отоплителната система може да работи в мрежа, ако се използват мрежовите решения devicom™ и devilink™.

 

Оптимален комфорт
Топлината се движи нагоре! Този прост факт обяснява защо подовите отоплителни системи предоставят по-приятна топлина, отколкото алтернативните радиаторни системи.
Отоплителни системи DEVI
Радиаторът изпраща топлия въздух към тавана, над главата, където той изстива и се връща към пода като студено течение около краката.
Системата DEVI за подово отопление предоставя приятна топлина за краката, тялото и главата. Тъй като създава само много нежно възходящо движение на въздуха, количеството вдигнат прах е намалено значително, което е голямо преимущество за хора, страдащи от алергии или астма.
   

Минимална енергийна консумация
Поради това, че топлинният източник е разположен по цялата площ на пода, както и заради прецизното управление на температурата от електронните термостати  devireg™, средната температура в помещението може да се намали с 1-2°С в сравнение с традиционното отопление с радиатори без това да засегне нивото на топлинен комфорт. Така се постига намаление на енергийната консумация с 10-20%, което прави системата изключително икономична и екологична.

   

Гъвкави системи
Системите DEVI за подово отопление осигуряват комфортна температура в жилища, офиси, халета, спортни зали и на практика навсякъде, където има нужда от отопление. Друго важно обстоятелство е, че системите DEVI могат да бъдат инсталирани във всякакъв вид подови конструкции: бетонни, дървени или реконструирани.

   

Невидим източник на топлина
Системата DEVI е невидима. Тъй като е скрита в пода, тя предоставя нови интересни възможности за обзавеждане и вътрешен дизайн. Проблемът с неатрактивните и отнемащи място радиатори вече не съществува.

Дълъг живот и без поддръжка
Системата DEVI за подово отопление притежава дълъг живот. На практика може да се каже, че нагревателните кабели DEVI траят колкото сградата, в която са инсталирани - и то без никаква поддръжка!

Нагревателните кабели и рогозки DEVI са с гаранция от 10 години
Кабелите DEVIFLEX ™ и рогозките DEVIMAT  се доставят с 10-годишна гаранция. Термостатите DEVIREG ™ са с живот, съответстващ на техническия напредък за определен период. DEVIREG ™ се доставят с гаранция от 2 години.

 

За повече информация посетете http://devi.danfoss.com/bulgaria

 

Противообледителни системи DEVI

   

Рисковано е...
да не обезопасите Вашата сграда. Въпрос на време е ледът, снегът и студът да повредят олуците, водостоците и фасадата и да предизвикат верижна реакция от поражения. Запушените от лед олуци и водостоци са предпоставка за образуването на опасни ледени висулки - страшното оръжие на зимата, което може да нарани Вашите гости, клиенти или случай­ните минувачи по улицата. Бъдете разумни - инсталирайте система DEVI и подгответе покрива си за настъпващата зима.
Време е.

...и е скъпо
Висулките са взрив, който може да нанесе непредвидими щети. Покривната конструкция и фасадата са подложени на ударите по време на борбата със зимата. И след като тя премине се оказва, че пораженията далеч надхвърлят очакваното. Застрашени са хора, сгради, бизнеса Ви.

 

Противообледителни системи DEVI
   

Подгответе се да отвърнете на удара
Отоплителните системите DEVI за покривни конструкции са икономично решение и разполагат с надежден и прецизен термостатен контрол. С DEVI Вие инвестирате в система, която предотвратява щети. Нагревателните кабели се инсталират направо върху покрива, в олуците и водостоците и предотвратяват скъпо струващи ремонти на покрива и сградата. Ако си спестите дори само един вероятен ремонт за 10 години, значи инвестицията е била оправдана. Край на тревогите от пораженията, причинени от леда и снега. Не е необходимо да се занимавате с досадни ремонти по покривите и фасадите, когато много хора също имат нужда от това. Инсталирайте система DEVI, за да сте спокойни през мразовитите зимни нощи.

   

Предимства:
Премахва леда и снега от олуци и водостоци
Спомага за свободното оттичане на водата от разтопения сняг
Не се образуват опасни грамади от лед и сняг по покрива
Няма риск от падане на висулки и преспи сняг върху пешеходците
Предпазва покрива и сградата от щети след края на зимата

   

Безопасност и сигурност - 10 години гаранция
DEVI е водеща европейска компания за кабелни отоплителни решения. Продуктите на DEVI са на най-високо ниво по отношение на използваните технологии и качество. Система DEVI е надеждна и икономична инвестиция. Тя се монтира бързо и лесно. Термостатите и нагревателните кабели се разработват и произвеждат в два модерни ISО 9000 сертифицирани завода във Вайле, Дания. Това гарантира високо качество и е гаранция за разумно отоплително решение, което ще е ефективно много години. DEVI предоставя 10-годишна гаранция при спазване на инсталационните изисквания. Със система DEVI против лед и сняг на покрива Вие със сигурност ще спечелите битката с неволите на зимата.

 

Противообледителни системи DEVI
За повече информация посетете http://devi.danfoss.com/bulgaria

 
Електрически конвекторни радиатори
 
Tactic

Електрически конвекторни радиатори за монтаж на стена. Работят с естествена конвекция и са абсолютно безшумни. Прецизният електронен термостат предоставя максимален комфорт при минимални енергийни разходи. Подържа в помещението зададената температура с точност 0.1ºС. Елегантната решетка насочва топлия въздух надолу и подобрява топлообмена. Нагревателят е тръбен с алуминиево оребряване и голяма повърхност, което прави уреда изключително ефективен.
Електрически конвекторни радиатори


Характеристики


Бестселър във Франция
Прецизен електронен термостат ± 0.1˚C
Решетка, подобряваща топлообмена
Нагревател с алуминиево оребряване
Безшумна работа
Термична защита – предпазва от прегряване
Висока степен на влагоустойчивост: IP 24 (може да бъда използван в бани)
Устойчив на удар: IK 08
Безопасна температура на корпуса
Произведен във ФранцияElite 3D

Модел Elite e с многофункционално управление и има възможност за вграждане на седмичен таймер Ecobox и работа в мрежа.

Характеристики

Програмируем радиатор с възможност за вграждане на седмичен таймер

Многофункционално управление
Прецизен електронен термостат – регулира температурата с точност ± 0.1˚C
Работа в мрежа
Решетка, подобряваща топлообмена
Нагревател с алуминиево оребряване
Безшумна работа
Термична защита – предпазва от прегряване
Висока степен на влагоустойчивост: IP 24 (може да бъда използван в бани)
Устойчив на удар: IK 08
Безопасна температура на корпуса
Произведен във ФранцияBasic

Електрически конвекторни радиатори за монтаж на стена. Работят с естествена конвекция и са абсолютно безшумни. Вграденият електромеханичен терморегулатор поддържа постоянна температура в помещението и понижава енергийните разходи.

Електрически конвекторни радиатори

Специалната конструкция на решетката насочва топлия въздух надолу и подобрява топлообмена. Нагревателят е тръбен с алуминиево оребряване и голяма повърхност.

Характеристики

Механичен термостат – регулира температурата с точност ±1˚C
Решетка, подобряваща топлообмена
Нагревател с алуминиево оребряване
Термична защита – предпазва от прегряване
Влагоустойчив: IP 24 (може да бъда използван в бани)
Устойчив на удар: IK 08
Безопасна температура на корпуса
Произведен във Франция


Седмичен програматор за вграждане Ecobox

Характеристики

Седмичен програматор за вграждане в модели Elite и Glassance
Радиатор и програматор могат да управляват жично до 21 бр. Tactic, Elite, Glassance или Aixance
Температурно намаление през икономичните периоди: 3.5˚C
Избор за от 6 фабрични програми + 1 потребителска за всеки ден от седмицата
Режим против замръзване с таймер до 99 дни за периодите на дълго отсъствие
Акумулаторна батерия

Седмичен програматор за вграждане EcoboxЕлектрически лъчисти радиатори
 

Premier SAS Digital е представител на новите модели лъчисти радиатори, производство на френската фирма Airelec. Нагревателят е изработен от сплави на алуминия, с голяма излъчваща площ и създава комфортна топлина като меко слънчево греене. Прецизният контрол на температурата се осигурява от електронен термостат с дигитален дисплей.

Електрически лъчисти радиатори

Специалната система SAS предпазва радиатора от запрашаване, като отвежда топлия въздух през решетката в горния му край. 

Характеристики

Дигитален дисплей за задаване на температураAixance SAS

Aixance е с алуминиев лъчист нагревател AIRALU® silence с голямаизлъчваща площ и създава комфортна топлина като меко слънчево греене.Прецизният контрол на температурата се осигурява от електронентермостат. Специалната система SAS предпазва радиатора от запрашаване, като отвежда топлия въздух през решетката в горния му край.


алуминиев лъчист нагревател

Характеристики

Алуминиев лъчист нагревател AIRALU® silence, разположен по цялата повърхност на радиатора.
Специална система против запрашване
Прецизен електронен термостат – регулира температурата с точност ± 0.1˚C
Може да бъде управляван по жичен път
Безшумна работа
Термична защита – предпазва от прегряване
Висока водоустойчивост: IP 24
Устойчив на удар: IK 08
Произведен във ФранцияСтъклен радиатор GLASSANCE

Съчетава изискан и елегантен дизайн с високотехнологична система за отопление. Glassance комбинира предимствата на лъчист и конвекторен радиатор. Предният панел е изработен от специално стъкло, което излъчва мека топлина по цялата си площ и затопля равномерно помещението. За по-бързо затопляне е

Стъклен радиатор GLASSANCE

допълнителният нагревател с алуминиево оребряване в долната част на уреда. Терморегулаторът е електронен с възможност за вграждане на седмичен таймер Ecobox.

Характеристики

Високотехнологична система за отопление в съчетание с елегантен дизайн
Лъчист алуминиев нагревател AIRALU® silence, разположен по цялата повърхност на радиатора
Преден панел от специално стъкло, излъчващо мека топлина по цялата си площ
Допълнителен конвекторен тип нагревател за по-бързо загряване
Електронен термостат ± 0.1˚C
Възможност за вграждане на седмичен таймер Ecobox
Термична защита – предпазва от прегряване
Висока влагоустойчивост: IP 24
Устойчив на удар; IK08
Безопасна температура на корпуса
Произведен във ФранцияСедмичен програматор за вграждане Ecobox

Характеристики

Седмичен програматор за вграждане в модели Elite и Glassance
Радиатор и програматор могат да управляват жично до 21 бр. Tactic, Elite, Glassance или Aixance
Температурно намаление през икономичните периоди: 3.5˚C
Избор за от 6 фабрични програми + 1 потребителска за всеки ден от седмицата
Режим против замръзване с таймер до 99 дни за периодите на дълго отсъствие
Акумулаторна батерия

Седмичен програматор за вграждане Ecobox


 

 

Отопление за баня

 

Bahia

Характеристики

Прецизен електронен термостат ± 0.1˚C
Модерен и изискан дизайн
Запълнен с работна течност (акумулиращ ефект)
Бутон за "работа на пълна мощност" за 120мин.
Висока влагоустойчивост: IP44
Произведен във Франция

Отопление за баня


Indigo

Характеристики


Мощност при конвекторен режим 600 W
Бутон за "работа на пълна мощност" 1400 W с принудителна вентилация за 30мин. 
Два цвята: Бял и Хром
Прецизен електронен термостат ± 0.1˚C
Висока влагоустойчивост: IP 24
Произведен във Франция

Отопление за баня


Airtop

Характеристики

Вентилаторен конвектор за висок монтаж
Две степени на мощност: 2000 W или 1000 W
Висока влагоустойчивост: IP 24

Отопление за баня


Vaillance

Характеристики

Вентилаторен конвектор с метален корпус
Мощност: 2000 W
Термостат
60 min. таймер
Висока влагоустойчивост: IP 24
Релса за сушене на кърпи


 

Отопление за баня


Solaris

Характеристики

Лъчист нагревател
3 степени на мощност (300W, 600W, 1200W)
Висока влагоустойчивост: IP 24
Монтира се в горната част на помещението

 

Отопление за баня                                                                 начало >> отоплителни и противообледителни системи, електрически панелни радиаториВеста Декор


ваучери за подарък

отоплителни системи

интериорен текстил

детски играчки