Окачени тавани

Аксесоари за баня

РЕВИЗИОНИ ОТВОРИ, РЕШЕТКИ, СИФОНИ, ВЕНТИЛАТОРИ

През последните няколко години модните тенденции относно таваните са в полза на окачените тавани. Те са много подходящи както за мокри така и за сухи помещения. Най – подходящи за банята си остават т. нар тавани Hunter Douglas.

Окачен таван Hunter Douglas
Система окачени тавани Luxalon 84R
Концепцията на съвременния дизайн е създаването на индивидуална обкръжаваща среда. Всеки елемент от интериора на помещенията, било то магазин, офис или апартамент играе особена роля. Възлов аспект на общия дизайн на помещенията е таванът. Системата тавани Luxalon 84R  предлага широко
разнообразие на цветове и форми, позволяващи да се създаде уникален таван, отговарящ на най-високите изисквания.

Алуминиев линеен окачен таван Luxalon 84R®
Алуминиев линеен окачен таван Luxalon 84R® представлява система от традиционни профили със заоблени краища. Конструкциите от този тип дават уникалната възможност за създанване на тавани с извити форми.Предимствата на линейните окачени тавани Luxalon 84R®

  1. високо качество, свободен избор на цвят и дизайн;
  2. възможност за създаване на тавани с извити форми;
  3. лесен монтаж на тавана на определената височина;
  4. позволява да се скрият недостатъците на същинския таван и неестетични мрежи и инсталации;
  5. перфорирани панели за подобряване акустиката на помещенията;
  6. осигурява лесен достъп до междутаванното пространство;
  7. лесно се интегрира с осветителни тела, климатични и вентилационни инсталации;

Таваните Luxalon 84R®®се произвеждат от висококачествени материали, доставени от световния лидер в тази област Hunter Douglas.

Hunter Douglas

Аксесоари за баня

Аксесоарите за баня са една неделима част от цялостното обзавеждане на санитарното пространство. Класическият, изчистения или модерния дизайн на аксеоарите ги правят идеално допълнение на за всяка една баня и тоалетна. При нас вие ще намерите голяма разнообразие от аксесоари изработени на водещи европейски производители от Холандия и Швеция. Всички аксесоари са изработени от 100% неръждаема стомана, месинг и стъкло и 5 години гаранция.

Серия Бостън: Серията Boston е красива и стилна, направена е от стомана в два варианта хром и мат хром в съчетание с матирано стъкло.

Серия Имемс: Серията Items е изчистена и модерна, тя ще внесе елегантност във Вашата баня. Предлага се във вариант стомана с полирано покритие хром и аксесоари в матирано стъкло.

Серия Екскюзит: Серията Exquisit е направена от месинг с висококачествено хромирано покритие. Състои се от различни по размер и предназначение етажерки за баня и сапунерки за душ корита и кабини.

Серия Брабантия: Холандската марка Brabantia е символ на качество, стил и практичност, известна в цял свят. Аксесоарите за баня се здрави и стабилни, изработени  от висококачествени, устойчиви на корозия материали. Проектирани са с елегантен и дискретен външен вид.

Всичко за банята


Ревизиони отвори, решетки, сифони, вентилатори

Подови сифони

При нас Вие ще намерите богата гама от подови сифони, декоративни плочки и розетки, изработени от масивен полиран месинг или алуминий. Произвеждат се в условията на внедрена система за текущ контрол на качеството в съответсвие с ФТС (фирмена техническа спецификация) разработена съвместно с НИСИ (Научноизследователски строителен институт) - София. Подовите сифони се отличават с високи показатели по отношение на дебит и време на действие на водния затвор.

!!!!!!НОВО!!!!! Линейни подови сифони

Изработени са от полирана неръждаема стомана в комбинация с масивен месинг. Сифона е напълно разглобяем, като така се опростява монтажа и го прави лесен за подръжка.

Линейни подови сифони
                                                                 начало >> за банятаВеста Декор


ваучери за подарък

отоплителни системи

интериорен текстил

детски играчки