Строителни профили

В магазин  Негованка се предлага богат асортимент от строителни декоративни профили от PVC, месинг, алуминий, стамана за строителни или довършителни ремонтни дейности.

Видове профили:

PVC – Предлагат се профили (вътрешни и външни ъгли) с размер 8, 10 и 12 мм., едноцветни и мраморна имитация в над 60 цветови разновидности.

Метални – те могат да бъдат: за вграждане (преди полагане на настилките) или съответно след поставяне на настилките. Според мястото за употреба: за стъпала, вътрешни ъгли, за изравняване на нива (денивелация) и др. Всички видове профили се предлагат в различни размери и съответно цветове от златна или сребърна елоксация до имитация на дърво.

Строителни профили

Декоративни профили

Вмагазин Негованка вие ще намерите голямо разнообразие от декоративни профили изработени от стиропор, полиуретан, дурополимер и др. Те са важен елемент от интериорния или екстериорния дизайна на помешението или на сградата. Декоративните профили създават индивидуален стил и характер на помещенията, като Ви позволяват с малко средства да постигнете перфектен краен резултат.  С тях Вие може да декорирате стени, тавани, скрито осветление, пана и много др.

Магазин Негованка е дистрибутор на NMC и ORAC- висококачествени белгиийски стиропорени и полимерни профили; BOVELACCI - италиански декоративни профили. Разработени са за различни архитектурни стилове, обогатяват всички интериорни проекти и създават впечатляващи възможности за декориране. Фирмата представлява за българския пазар и други европейски производители от същия сектор и предлага най- богатия асортимент декоративни продукти във всеки ценови клас.

Orac    Bovelacci

NOMASTYL  

ПРАКТИЧНО И ДОСТЪПНО

Голям избор от лесни за обработка декоративни профили и розетки, с които може да се придаде индивидуален характер на оформлението на помещенията и например, да се скрият кабели, инсталации, пукнатини, неравности и др.

Качествен продукт от екструдиран полистирол на достъпна цена.
декоративни профили

 

NOMACLIC  

ДИЗАЙН И ТВОРЧЕСТВО

Напълно нова концепция за сглобяеми декоративни профили с възможност за комбиниране.

Избор от четири нови модели, екструдирани от полистирол, които предлагат 256 креативни възможности за комбиниране, но разбира се, могат да се използват и поотделно.

декоративни профили

 

ARSTYL  

ПРЕСТИЖ И КАЧЕСТВО

Комплексно предложение за декоративни профили, розетки, пиластри, колони и декоративни елементи, които съчетават стил и елегантност с отлични технически качества.

Професионален асортимент от полиуретанови продукти, които отговарят на най-високите изисквания за качество.

декоративни профили

 

DOMOSTYL  

РЕЛЕФ И УСТОЙЧИВОСТ

Оригинална концепция от здрави и устойчиви профили, които придават на Вашата фасада своеобразен характер и триизмерност.

Продукти от полиуретан с висока плътност, които отговарят на съвременните изисквания в строителството и ремонтните работи.

декоративни профили

 

WALLSTYL         FLOORSTYL  

ДЕКОРАТИВНОСТ И ЛЕСЕН МОНТАЖ

Изключително разнообразие от подови первази и фризове с лесен монтаж и възможност да изразите личният си почерк в своя интериор.

Спестяват време и пари : профилите са фабрично боядисани и изискват минимална поддръжка.

декоративни профили


                                                                 начало >> строителни и декоративни профилиВеста Декор


ваучери за подарък

отоплителни системи

интериорен текстил

детски играчки